Ontwerp en inrichting van kantoren en bedrijven

GRIET VERHAERT interieurarchitect / ontwerpstudio KOMMA 4 heeft een speciale band met bedrijven die hun visie en huisstijl vertaald willen zien in de klantgerichte inrichting van hun kantoor. Wij bieden specifieke oplossingen met een sterke uitstraling, die uw pand precies dat beetje extra geven. Want de eerste indruk voor uw klant of medewerkers is en blijft onbetaalbaar !

Wij leggen de focus op een sterke indruk aan het onthaal, met een klantgericht strak balieontwerp op maat. De combinatie met foto graphics en een aangename en dynamische wacht- en ontvangstzone voor bezoekers is een meerwaarde. Maar ook met het creëren en volledig naar uw behoeftes optimaliseren van flexibele werkplekken, vergader- en conferentieruimtes hebben wij veel ervaring. Het is ook mogelijk om uw bedrijfspand een totale make-over te laten ondergaan. Wij zorgen dat uw inrichting voor u werkt !

ALLES BEGINT MET EEN GOED EN DOORDACHT IDEE !

Eerst bezoeken we in samenspraak met u uw pand om de ruimte op ons in te laten werken.
In een persoonlijk overleg maken we , op basis van de visie en missie van het bedrijf, een behoefteanalyse op en kunnen we planmatig aan de slag.
Wij formuleren graag een professioneel ideeconcept voor u,  een globaal totaalidee met grondplan en 3D conceptbeeld, en geven u steeds advies op maat.
We schaven net zo lang aan onze oplossingen tot een 100 % sluitende match is met uw verwachtingen.
Een verfrissend strak concept voor een hedendaags kantoor of personeelsrefter dat staat als een huis.

GRIET VERHAERT interieurarchitect / ontwerpstudio heeft tal van referenties in Antwerpen, Limburg en Vlaams- Brabant o.a. in de regio's Geel, Tessenderlo, Ham, Leuven, Diest, Hasselt, Beringen, Turnhout, Lier, Westerlo, Olen en Mol.

Bent u particulier, bedrijf of KMO en hebt u plannen voor nieuwbouw of een verbouwing ?  Wij adviseren u graag bij een geslaagd strak interieur.
Maak een afspraak via ons contactformulier of contacteer met via gsm.
U kunt als bedrijf steeds vrijblijvend een afspraak maken voor een korte introductie of presentatie !